Да се вземе решение за наемане на специалисти по покривни ремонти, понякога може да се окаже трудна задача. Постяването на нов покрив е трудоемко – избор на материали, разходи, време, избор на бригада за ремонт на покриви. Ние ще ти дадем няколко причини, защо обаче инвестицията в нов покрив е една от най-добрите, които можеш да направиш за своя дом!

 

Ремонт на покрив – често повтарящо се действие

нов покривС напредването на годините на дома ти, ремонтът на покрива става все по-чест. Именно затова замяната на стар покрив с нов покрив, е една добра инвестиция, защото идва и с дълга гаранционна защита. Отстранявето на напукания покрив и всички дейности по него, се поемат от нашия екип.

Защитаваш здравето на теб и твоето семейство

Често много хора не осъзнават, че напуканият покрив, този, който има течове или нужда от ремонт, позволява на влагата да проникне в дома на места, които не винаги са видими. Скритите мокри петна зад стените и под подовете, са основни места за развъждане на мухъл и плесен. По този начин въздухът, който дишаш, е в пъти по-замърсен и нездравословен. Има хора, които са чувствителни към елергени или астматици, на тях оказва най-голямо влияние и води до затруднено дишане, кихане и хрипове. При подмяна на стария покрив с изцяло нов- тези проблеми няма да ги има.

Един чисто нов покрив на дома ще предаде завършена цялост

Каквото и да си говорим, новият покрив винаги хваща окото и предава приятен външен вид на дома. Подобреният външен вид на имота, вдиа неговата цена. Именно за това новият покрив е един от най-добрите проекти за подобряване на дома, в който си заслужава да се инвестира.

Нов покрив – един по-добър и дълготраен продукт

Технологичният напредък в покривната технология също оказва влияение. В момента се разработват в пъти по-качествени и издръжливи материали, които са за предпочитане. Гарантирано е, че ще имате нов покрив с материали, които ще издържат дълги одини, без да се налага сериозен ремонт.

 

Нов покрив спомага за намаляване на сметките за енергия

Знаеш ли, че поставянето на нов покрив у дома, спомага за по-добра изолация на дома и намалява разходите за електроенергия? По този начин не се губи топлина, има добра изолация, няма влага и всичко това се забелязва още през първия месец.

Нов покрив придобава чувство за стабилност и ефективност

Старите, отслабени покривни материали винаги водят до проблеми, особено при силни ветрове, проливни дъждове, обилни снеговалежи, градушки. Поставянето на нов покрив дава увереност, че имотът ти ще остане защитен и ще издържи на променливите атмосферни условия.

 

Ако имаш нужда от поставяне на нов покрив, ремонт на покрив, хидроизолация на покрив, можеш да се свържеш с нас още днес! Ще се уговорим за безплатна консултация и инспекция в удобен за теб ден и час! Потърси ни!